Om du saknar ord eller idé

Cecilia Klang hjälper dig med text och strategi och arbetar med såväl reklambyråer som direkt med egna uppdragsgivare. Bland kunderna finns alltifrån enmansföretag till kommuner, myndigheter och multinationella bolag. Anlita Cecilia om du saknar ord eller idé för att kommunicera effektivt i dina kanaler.

Copywriter

Göra det krångliga enkelt? Höras i bruset? Få mottagaren att tycka, vilja, känna, klicka eller köpa? Cecilia tar fram koncept, hittar rätt ton och formulerar ditt budskap på ett sätt som engagerar läsaren. Hon har arbetat med de flesta typer av texter: annons- och säljtexter, webbtexter, manus till tv- och radioreklam, speakertexter, manus för moderator/programledare/föreläsare, produktnamn, slogans, inbjudningar, broschyr- och foldertexter, företagspresentationer, pressmeddelanden och årsredovisningar.


Skribent

Ibland krävs det något längre och matigare för att förklara, förstå eller reda ut. Kanske vill du berätta om en process eller ett projekt, från ax till limpa. Eller om en viss persons levnadshistoria? Cecilia har skrivit handböcker, guideböcker, reportage, krönikor, rapporter och andra texter där syftet har varit att berätta verkliga historier som når fram, berör och engagerar. Vissa kallar det content, andra kvalitativt innehåll.


Strateg

Planera närvaron i sociala medier? Hantera pressen? Få folk att flytta hit? Cecilia kan hjälpa er att planera och genomföra kommunikationsinsatser. Om ni vet vad ni vill säga och till vem kan Cecilia ringa in ett ”hur” och ta fram strategi och innehåll för fortsatt arbete.


Något mer?

Kräver ditt uppdrag mer än text och strategi? Kanske en duktig art director, en proffsig eventbyrå, en illustratör, filmproducent, programmerare eller retuschör? Inga problem. Cecilia har ett väl inarbetat nätverk av specialister, såväl byråer som frilansare, som kan komplettera arbetsgruppen när det behövs.

ANDRA SOM ANLITAT CECILIA: